Υπό κατάληψη η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας - Η προκήρυξη των εργαζομένων - Φωτογραφίες από τη χθεσινή πορεία στη Λιβαδειά

| Ετικέτες | Posted On Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Υπό κατάληψη βρίσκεται από την Παρασκευή 16/11/2012 η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι την Τρίτη 20/11/2012, οπότε οι εργαζόμενοι, ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσουν παρά πέρα κινητοποίηση. 

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε πορεία στη Λιβαδειά από τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Λιβαδειάς. 

Διαβάστε στη συνέχεια την προκήρυξη των εργαζομένων Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και δείτε φωτογραφίες της χθεσινής πορείας...

 --------------------------------------------------------

Εμείς οι εργαζόμενοι της Π.Ε Βοιωτίας αντιστεκόμαστε στις επιβαλλόμενες πολιτικές εξαθλίωσης της Τρόϊκα και της μνημονιακής κυβέρνησης που προβάλλονται δήθεν σαν μεταρρυθμιστική εξυγίανση του κράτους.
Αυτό που «βαφτίσθηκε» εξυγίανση είναι το ίδιο που έσειρε και συνεχίζει να σέρνει  όλους μας:
-          Στην ανεργία
-          Στους μισθούς πείνας
-          Στην κατάρρευση της υγείας και της παιδείας
Το Μνημόνιο και οι εγχώριες ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ μεταφράσεις του ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!
Μετά από απόφαση της Γ.Σ των εργαζομένων της Π.Ε.Β, ξεκινάμε κατάληψη του διοικητηρίου για να αντισταθούμε στις επικείμενες απολύσεις συναδέλφων μας που θα γενικευθούν και θα οδηγήσουν κυριολεκτικά στον κατακερματισμό των δημόσιων υπηρεσιών.
Εδώ και τρία χρόνια, συστηματικά οι δημόσιοι υπάλληλοι ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ για να περάσει εύκολα στην κοινωνία η αντίληψη ότι εμείς ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που έχουν συσσωρευτεί στις τσέπες των μεγαλοεφοπλιστών, τραπεζιτών και που υποκρύπτονται σε ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ.
Η διάσπαση και διχόνοια του λαού ανοίγει ακόμα περισσότερο το δρόμο τους και κλείνει τον δικό μας! Κλείνει το δρόμο της προοπτικής για να επανακτήσουμε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Καλούμε τον Περιφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους να πάρουν θέση υπέρ των εργαζομένων, να συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και να καλύψουν πολιτικά και διοικητικά τις αποφάσεις των εργαζομένων της περιφέρειας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!!

ΛΙΒΑΔΕΙΑ 16/11/2012

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

--------------------------------------------------------

φωτογραφίες από την πορεία της Παρασκευής στο κέντρο της Λιβαδειάς








Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for Υπό κατάληψη η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας - Η προκήρυξη των εργαζομένων - Φωτογραφίες από τη χθεσινή πορεία στη Λιβαδειά

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν