ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

| Ετικέτες , , | Posted On Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

 Έχει γίνει θεσμός πλέον το παζάρι της Αλιάρτου, που τον μήνα Μάρτιο κάθε έτους ανοίγει τις πύλες του και προσφέρει στους πολίτες της περιοχής μας κάθε είδους αγαθά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αυτή την εβδομάδα και μέχρι την Κυριακή 21 Μαρτίου μπορείτε να περάσατε κάποιες ευχάριστες ώρες με την οικογένειά σας , κάνοντας τη βόλτα σας στην εμποροπανήγυρη της πόλης μας και στο Λούνα Πάρκ , συνδυάζοντας έτσι τις πολύ συμφέρουσες αγορές με την ψυχαγωγία. 

Στο παζάρι είχαμε και μία συνάντηση με τον γ.γ. του Πανελλήνιου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος, ο οποίος μας είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε για εσάς και πάρτε μια μικρή "γεύση" από  το πανηγύρι.







 Δημήτριος Ψύκος , γ.γ. Παννελήνιου Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος (www.sindikatomikropoliton.com )

"Ως ενεργοί έλληνες μικροπωλητές γυρνάμε όλη τη χώρα προσφέροντας τα είδη μας στο καταναλωτικό κοινό το οποίο πάντα μας τιμάει με βροντερό παρόν και ιδιαίτερη φιλοξενία στις Εμποροπανηγύρεις όπου και συμμετέχουμε. Αυτό συμβαίνει και εδώ. Οι κάτοικοι της Αλιάρτου μας τιμούν με την φιλοξενία τους !!
Δεν αρκεί όμως αυτό. Για να σταθεί μια Εμποροπανήγυρη χρειάζεται και οι διοικούντες του Δήμου να την ενισχύσουν.

Για να σταθεί μια Εμποροπανήγυρη χρειάζονται να γίνουν κάποιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα δώσουν νόημα στη διοργάνωση και συνάμα θα προσελκύσουν κόσμο από όμορους Δήμους οι οποίοι θα συνδυάσουν, φτηνές και έξυπνες αγορές από τη μια και διασκέδαση από την άλλη.
Άλλωστε αυτή η συνταγή είναι δοκιμασμένη σε πολλούς Δήμους οι οποίοι επιθυμούν να διοργανώσουν μια εθιμική Εμποροπανήγυρη.
Πολλά μπορούν να γίνουν, με δυο-τρείς διορθωτικές κινήσεις. Γιατί κακά τα ψέματα. Ποτέ και πουθενά κανείς δε θέλει να χαθεί μια Εμποροπανήγυρη στον τόπο του.

Μην ξεχνάτε πως η Εμποροπανήγυρη αποτελεί μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του κάθε τόπου και πολλοί  εξ αυτών συνδυάζουν την Εμποροπανήγυρη με το ΄΄αντάμωμα΄΄(συνάντηση των απανταχού αποδήμων τους)."

Δείτε επίσης το μικρό αφιέρωμα στο Ελληνικό Παζάρι που είχαμε αναρτήσει πρόσφατα στην εφημερίδα ΕΔΩ

Σχετικές Αναρτήσεις :



Comments:

There are 0 σχόλια for ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια άσχετα με το θέμα της ανάρτησης θα διαγράφονται.

Μας διάβασαν